Lyks Logo

WAARHEID: ALLE OORLOGEN
Eén bankenkartel financierde ALLE partijen in iedere oorlog sinds 1650 en dwong ieder leger ALLE wapens bij hun fabrieken te kopen. Door hun totale controle over ALLE mainstream-media worden we bang gemaakt voor Russen, Chinezen, andere buitenlanders en zelfs voor hun Covid-19 bedenksel. "Verdeel en Heers" dus.

De overheid gebruikt toekomstige belastingopbrengsten om ons tegen deze nep-vijanden te beschermen. En dat is hoe onze rijkdom daarwerkelijk wordt gestolen. Er is voldoende bewijs voor deze vervelende waarheid.
WAARHEID: GLOBALISTEN
Het bankenkartel print oneindig veel geld en is nu eigenaar van Google, Facebook, Apple, Microsoft, Amazon, CNN en Disney. Ook zijn de NOS, NPO en BBC gekocht. De globalisten (zoals de Rothschilds, Rockefellers, het Engelse en Nederlands Koningshuis en het Vaticaan) bezitten honderden biljoenen. Genoeg om ieder probleem in deze wereld op te lossen.

In plaats daarvan zaaien ze angst met hun WHO, escaleren ze ieder denkbaar conflict met hun VN en IMF, en verhogen ze belastingen waarmee het inperken van al onze burgerlijke vrijheden wordt betaald. Dit MOET nu stoppen.
WAARHEID: CENTRALE BANKEN
De aandeelhouders van de centrale banken willen buiten de aandacht blijven. De geschiedenis laat echter zien wie deze privépersonen zijn. Het is niet de staat die geld uit het niets mag drukken. Vers geprint geld is en blijft altijd eigendom van bankier-families. Fondsen als Blackrock gebruiken geprint geld om alle aandelen en failliete boedels op te kopen voor het bankenkartel. Burgers en overheden mogen als ze braaf zijn dat geld met rente lenen.

Problemen van burgers echt oplossen, wordt nooit overwogen door het bankenkartel.
WAARHEID: ANGST & CONTROLE
Omdat de dollar en Euro per 16-09-2019 in hyperinflatie zijn geraakt, moest Covid-19 worden uitgerold zodat de "lockdown" de schuld zal krijgen van de onvermijdelijke economische depressie. De draconische maatregelen zijn er echt niet om burgers te beschermen. Integendeel. De militaire politie in de straten is om het bankenkartel en hun marionetten tegen de bevolking te beschermen als die doorkrijgt dat Covid-19, het vaccinatiepaspoort en de digitale Euro's - net zoals 9/11 - bedacht zijn om alle burgelijke vrijheden van ons af te nemen.

Wordt wakker!