Lyks Logo


Doel

Of je nu christen, moslim, atheïst, links, centrum, rechts, LGBT, hetero, zwart, bruin, geel, wit, anarchist, socialist, communist, kapitalist of wat dan ook bent, de kans is zeer groot dat je geen deel bent van de globalistische elite. Jouw familie bezit zeer waarschijnlijk geen meerderheid van aandelen van centrale banken of in de grote tech-, farma-, olie- of militaire industrie. De kans is echter wel best groot dat je direct of indirect voor deze multinationals werkt of dat je voor de overheid werkt. En zoals we nu inmiddels weten werkt de overheid niet meer voor de burgers, maar werkt uitsluitend voor de belangrijkste aandeelhouders van dezelfde banken en multinationals. Deze afhankelijkheid van veel burgers compliceert de discussie over hoe belangrijk de vrije markt nu werkelijk is.

Kapitalisme werkt zolang de overheid ervoor zorgt dat de markt daadwerkelijk vrij is. Als de overheid gekaapt wordt door de families die de belangrijkste banken en bedrijven bezitten, en vervolgens alleen deze grote bedrijven met jouw belastinggeld redden, dan is er geen sprake van een vrije markt. Sterker nog: de fundamentele vrijheid van burgers is in zo’n oligarchie in groot gevaar, en dat kunnen we momenteel in ieder land rondom de wereld zien.

Onze overheid heeft van het volk de monopolie op geweld gekregen. De overheid bestuurt het leger en de politie en moet dit monopolie daarom zeer zorgvuldig en rechtvaardig gebruiken. Op het moment dat de overheid niet meer door het volk bestuurd wordt, is het volk dus ineens in groot gevaar door het geweldsmonopolie van de staat. Dat die zorgvuldigheid grotendeels verdwenen is, is goed herkenbaar als je ziet dat de overheid nu bizarre en onwettige regels opstelt en vervolgens de politie en het leger gebruikt om deze bizarre regels te handhaven en mensen zo van hun eigendommen en inkomsten af te persen met absurde hoge boetes of vrijheidsberoving.

Voor veel mensen is nu voldoende bewezen dat Nederland nu in deze situatie van staatsterreur is terechtgekomen. De vraag is: Wat doe je eraan? Er zijn eigenlijk maar 3 opties:

  1. Een revolutie starten, die winnen en dan volledig opniew beginnen,
  2. De kanker zorgvuldig wegsnijden en zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt,
  3. Alles negeren en hopen dat niemand je lastigvalt.

Of die revolutie gaat plaatsvinden zullen we moeten afwachten en of een dergelijke opstand positief afloopt is zeer de vraag. Het is daarnaast ook niet te verwachten dat je niet zal worden lastiggevallen door de overheid. Het doel van www.hetvolkkiest.nl is daarom optie 2: De kanker zorgvuldig wegsnijden zonder de rechtsstaat eerst te vernietigen. Dit wil niet zeggen dat we de mensen die liever voor de andere opties kiezen niet volledig begrijpen. Het is niet meer dan logisch dat mensen rare sprongen maken als ze het vertrouwen in het functioneren van onze democratie volledig hebben verloren.

Desondanks vinden wij dat we de democratie nog een laatste kans moeten geven door deze fundamenteel op te schonen van alle ondemocratische en dus met name globalistische elementen.

Om controle over onze democratie terug te krijgen zijn minimaal 3 fundamentele stappen nodig:

  1. Het volk moet de controle over haar eigen munt krijgen. Dit betekent dat we uit de Euro moeten stappen en de Centrale Bank daadwerkelijk nationaliseren en deze een Nederlandse Munt (Gulden) laten uitgeven,
  2. Het volk moet werkelijke controle over de besluitvorming krijgen. Dit betekent dat er een bindend referendum voor alle belangrijke beslissingen moet worden ingevoerd,
  3. Het volk moet eindverantwoordelijke worden over alle wetgeving. Dit betekent dat het koningshuis verwijderd moet worden uit alle Nederlandse wetgeving.

Voor dergelijke grondwetswijzigingen is 2/3e meerderheid nodig. Omdat www.hetvolkkiest.nl dit democratisch wil oplossen, hebben we deze website gemaakt. Het is de bedoeling dat www.hetvolkkiest.nl vóór 17 maart 2021 een stemadvies afgeeft voor een politicus of partij die verklaart vooralsnog niets anders te doen dan onze drie speerpunten te realiseren. Met een dergelijke verklaring kunnen de mensen die zich bij www.hetvolkkiest.nl hebben aangesloten hun stem laten gelden.

Om te laten zien dat het Nederlandse volk massaal achter deze grote schoonmaak van de democratie staat, hebben we de teller op onze startpagina opgenomen. Deel daarom deze website met zoveel mogelijk wakkere mensen, zodat de corrupte politici angst gaan krijgen voor het volk dat ze overduidelijk verraden hebben, en gedwongen worden om te laten zien wie ze nu werkelijk dienen. Door je hier te registreren laat je zien dat ook jij opkomt voor je recht op vrijheid en actief meehelpt bij het laten vallen van het kabinet en het herstellen van de grondwet.

HetVolkKiest.nl is geregistreerd door Teun van Sambeek en heeft geen relaties met enig politieke partij in Nederland. Vragen kunt u - indien nodig - stellen bij info@hetvolkkiest.nl. Kijk ook op onze Telegram pagina.