Lyks Logo


Covid-19

De opgeklopte angst rondom Covid-19 is een hoax. De zogenaamde "Covid-19" symptomen zijn niets anders dan de symptomen die je ziet bij alle andere duizenden corona-virus-varianten die al miljoenen jaren rondwaren. Alleen de dokters met financiële belangen doen nog alsof we dit virus moeten vrezen. Op deze website willen we echter niet exact uitleggen hoe de wetenschap is misbruikt om de bevolking op te lichten en bang te maken. Er zijn meer dan voldoende bronnen die deze fraude uitstekend hebben onderbouwd en met overweldigende hoeveelheden bewijzen komen. Deze bronnen maken ook zeer duidelijk dat de maatregelen en het virus niets met elkaar te maken hebben.

Hetzelfde speelt bij 9/11, de aanslagen op de Twin-Towers in New York in 2001. Inmiddels is ook boven elke twijfel aangetoond dat dit een “inside job” was, gecoördineerd door de Amerikaanse geheime dienst. Zodra je weet dat je deze 2 conclusies kunt trekken, kun je deze lijn gaan doortrekken en kun je alle belangrijke oorlogen van de laatste eeuwen nog eens tegen het licht houden: Irak, Syrië, Libië, Korea, Vietnam, Cambodja, de 2e Wereldoorlog, de 1e Wereldoorlog en zelfs de oorlogen van Napoleon. Als je dat doet, dan wordt duidelijk dat al deze gebeurtenissen één overeenkomst hebben: Ze zijn net als 9/11 en Covid-19 gecoördineerd én uitgelokt door het bankenkartel dat angstvallig haar macht over ons financiële systeem wil bewaren. Omdat alle wereld-valuta's van het bankenkartel in hyperinflatie zijn geraakt, zocht het bankenkartel naar een mondiale crisis om hun eigen falen te verbergen.

Covid-19 wordt daarom gebruikt om diverse zaken voor elkaar te krijgen die essentieel zijn voor het in doodsnood verkerende bankenkartel. De twee belangrijkste daarvan zijn:

  1. Het installeren van een Surveillance Staat. Een “Big-Brother” dictatuur die in het “Lockstep-scenario” van de Rockefeller Foundation beschreven wordt. Download hier het document Scenarios for the Future of Technology and International Development - Rockefeller Foundation (May 2010).pdf. De Rockefeller familie is één van de families die onderdeel uitmaken van het bankenkartel. De militaire politie, het einde van de vrijheid van meningsuiting en het zorgen dat mensen niet meer mogen samenscholen heeft geen medische reden. De reden is dat het bankenkartel op deze wijze zichzelf veilig kan houden. Het is niet om u te beschermen. Het is om henzelf TEGEN u te beschermen.

  2. Het geven van de reden waarom de economie in een depressie is geraakt. De burgers moeten denken dat de draconische maatregelen die door Covid-19 genomen moesten worden, er de oorzaak van zijn dat de economie in een depressie is geraakt en dat het geld in hyperinflatie is geraakt. De vele economische experts hebben echter al 10 jaar voorspelt en bewezen dat het moment van hyperinflatie onvermijdelijk was vanwege de enorme schuldenberg. Diezelfde experts geven aan dat de Repo-crisis (die op 16-09-2019 startte) het feitelijke startschot was voor de huidige hyperinflatie. En exact zoals voorspeld is, is de geldpers vanaf dat moment nooit meer uitgezet.

Net als met 9/11, met de massavernietigingswapens van Irak, de chemische aanval in Syrië, het verhaal van de Iraakse soldaten die babies uit couveuses haalden en op de grond legden om te sterven, de voorkennis van Pearl Harbour, de leugen van de Tonkin Baai, de leugen van de Lusitania aanval, zal de door het bankenkartel bedachte Covid-19 leugen tot in lengte van tijd ontkend worden. Dat is namelijk wat ze doen. Als je alle media en al het geld bezit om alles wat je wil te manipuleren, dan is er inderdaad niets dat je tegenhoudt. Het bankenkartel zal pas verslagen zijn als niemand meer meedoet. Maar zelfs dan zullen ze nooit stoppen.

Door het internet is er nu echter een groep mensen in beweging gekomen die qua omvang historisch te noemen is. Waarschijnlijk zijn er nu al meer dan een miljard mensen die begrijpen dat deze elite de enige echte vijand is. Een vijand die alle oorlogen heeft veroorzaakt, het milieu naar de knoppen heeft geholpen, alle normen en waarden van prima functionerende volken heeft verstoord en honderden miljoenen mensen onnodig de dood in heeft gejaagd. Uit ijdelheid. De enige echt kwaadaardige ziekte op deze aarde.

Omdat er nog nooit zoveel mensen rondom de wereld de macht van het bankenkartel doorzien, moeten we daar zo snel mogelijk gebruik van maken. Dit moet gebeuren voordat het bankenkartel via de Covid-19 maatregelen de vrije internationale communicatie onmogelijk heeft gemaakt, iedereen afhankelijk heeft gemaakt van de digitale dollar en voordat ze de gehele voedselketen in handen hebben. Want al hun pijlen zijn nu op die doelen gericht.