Lyks Logo


Software & Privacy

We hebben te maken met een tegenstander van formaat. De globalisten kunnen niet alleen hun eigen geld printen, ze zijn ook eigenaar van alle belangrijke technologie platforms: Google, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp en vele andere social media worden door de globalisten gecontroleerd en voor politieke propaganda misbruikt.

Alleen als we volledige controle houden over onze eigen data kunnen we de censuur en manipulatie van de Tech bedrijven omzeilen. Vandaar dat de website van www.hetvolkkiest.nl los staat van de platforms van de grote Tech bedrijven en zeer makkelijk te verplaatsen is naar andere servers mocht dat nodig zijn. Wil je meewerken aan het bouwen van onze website, laat dat dan weten op info@hetvolkkiest.nl. Mocht je ons initiatief willen verspreiden via de bekende tech platforms dan ben je ook van harte welkom. Het doel moet echter wel zijn dat de teller op de startpagina blijft groeien.

Privacy

Wij vragen om jezelf aan te melden en je emailadres in te voeren. Dit emailadres zal alleen gebruikt worden om t.z.t. te verificeren of we niet met een spamrobot te maken hebben en om je te kunnen informeren als je een reactie op een post krijgt of als er belangrijke ontwikkelingen te melden zijn. Omdat we onze website volledig zelf bouwen zullen deze contacten als het goed is steeds beter gaan functioneren. De software moet voorlopig gezien worden als beta-versie, waarvoor we begrip vragen.Privacy disclaimer (26-10-2020)

www.hetvolkkiest.nl respecteert de privacy van bezoekers van haar website. De medewerkers van www.hetvolkkiest.nl verbinden zich, zorgvuldig en vertrouwelijk, in overeenstemming met de geldende regels inzake privacywetgeving, om met de via de website verzamelde gegevens om te gaan.


Wanneer verwerken we gegevens?

www.hetvolkkiest.nl verwerkt gegevens die je verstrekt bij jouw aanmelding op de website, of wanneer je een E-mail stuurt naar info@hetvolkkiest.nl.


Welke gegevens verzamelen we?

www.hetvolkkiest.nl verzamelt de informatie die nodig is om met jou te communiceren en welke informatie jezelf aangeeft die vertoond mag worden op onze website. Dit kan informatie zijn die op je op de profiel pagina plaatst, of commentaar dat je plaatst in de commentaarsecties. Wij verwerken geen bepaalde specifieke persoonlijke gegevens zoals ras, religie of gezondheid. Wij verzamelen je naam, bepaalde contactgegevens, zoals adres, e-mailadres, interesses en andere informatie die jezelf wil delen.


Waar gebruiken we jouw gegevens voor?

www.hetvolkkiest.nl gebruikt jouw gegevens om;

  • met je te communiceren over de voortgang en acties van www.hetvolkkiest.nl
  • je naam op website weer te geven, ALLEEN als je daar uitdrukkelijke toestemming voor hebt gegeven en op de exacte wijze die je daarbij zelf hebt aangegeven.

Verwerking van gegevens

Wij verwerken en beschermen persoonsgegevens zorgvuldig. Daarbij houden wij ons aan de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Dit is een van de redenen waarom onze website is uitgerust met een beveiligde SSL-verbinding. www.hetvolkkiest.nl hanteert beveiligingsprocedures om onder meer te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens of dat persoonsgegevens verloren gaan.


Aanpassen of verwijderen van jouw persoonsgegevens

Via ons E-mail adres info@hetvolkkiest.nl kun je je afmelden van onze wedsite. Op de profielpagina zal t.z.t. ook de mogelijkheid worden gegeven om jouw account op www.hetvolkkiest.nl te wijzigen of volledig te wissen.


Bezoekersgegevens

www.hetvolkkiest.nl maakt GEEN gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan de website op de harde schijf van je computer, mobiel of tablet wordt geplaatst. www.hetvolkkiest.nl maakt geen gebruik van Google-diensten als Google Analytics.


Links naar andere websites

Op de website van www.hetvolkkiest.nl worden links naar externe websites getoond. www.hetvolkkiest.nl is niet verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens door deze externe websites. Lees het privacybeleid van de website die je bezoekt.


Veranderingen

www.hetvolkkiest.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Bezoek deze pagina daarom regelmatig.


Disclaimer

www.hetvolkkiest.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling en inhoud van onze website. www.hetvolkkiest.nl aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de website, noch voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen in geen geval rechten worden ontleend. www.hetvolkkiest.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. Mocht je op de website van www.hetvolkkiest.nl fouten, vergissingen of andere storende zaken tegenkomen, dan kun je deze per e-mail (info@hetvolkkiest.nl) aan ons melden. Deze pagina is gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).