Lyks Logo

NIEUWS
Als één ding wel duidelijk is geworden, dan is het dat de main-stream-media niets anders meer zijn dan een doorgeefluik van overheidspropaganda. Hieronder zie je wat echt nieuws van echte journalisten en onderzoekers. De meeste bezoekers van onze website kennen deze berichten - die de corruptie van onze regering aantoont - waarschijnlijk wel. Maar voor de zekerheid laten we ze toch nog eens zien.

www.hetvolkkiest.nl Groeit!
Hiernaast zie je de groeistatistieken van www.hetvolkkiest.nl. Wij zijn erg blij dat vele Nedelanders zien dat het beleid van het kabinet, de globalisten én het Koningshuis niets te maken hebben met het beschermen van de belangen van het volk.
Centrale Bank Digitale Currency (CBDC) komt eraan!

De reden van de Covid-19 hoax komt in sneltreinvaart op ons af: De digitale Euro. Deze geeft de overheid en de eigenaars van de centrale banken volledige controle over jou. Je corona-boetes worden gewoon door de overheid ingehouden en gedraag je je niet dan blokkeert de overheid je rekening. Geef deze mensen nooit deze controle over jouw vrijheid!
Falend testbeleid, bron van ellende

Mario Ortiz en Lars Admiraal leggen fijntjes uit hoe het RIVM geregeld heeft dat we in een zogenaamde 2e golf zitten en hoe de PCR misbruikt wordt om de capaciteit van de zorg uit te hollen. Ook zien we hier waarom de andere griepsoorten ineens verdwenen zijn. Als er niet daadwerkelijk mensen sterven aan deze oplichting door onze overheid, zou het grappig zijn. Dat is het helaas niet. Verre van dat!

Snap jij het nog?

Christel Wolters poste dit bericht op Facebook omdat ook zij ziet dat de maatregelen niets te maken lijken te hebben met het virus, maar bedoeld lijken te zijn om als ons plezier te verpesten. Diverse kijkers van deze video sloten zich vervolgens aan bij HetVolkKiest.nl

De Grootste Rechtzaak Ooit

Dr. Reiner Fuellmich stelt Dr. Drosten (de patenthouder van de PCR test) en de Duitse Staat aansprakelijk voor alle schade die in Duitsland en in andere landen is geleden door het Corona-Schandaal. In Nederland doen we dit ook, maar zullen we ook diverse rechters moeten vervangen na de grondwetswijziging.

Dit is de website van Dr. Reiner Fuellmich
Door Media Gecensureerde Historische Toespraak

Het dieptepunt van de zieke censuurdrang van de overheid en media, en het hoogtepunt van de anti-Corona protesten op 29-08-2020 in Berlijn: de speech van Robert F. Kennedy Jr. die door alle Nederlandse Main-Stream-Media genegeerd is.
De Maker Van De PCR-Test zegt: Ongeschikt!

Kary Mullis - de uitvinder van de PCR-Test - heeft altijd gezegd dat de test niet geschikt is voor Corona of HIV achtige virussen. De main-stream-media, regering en de rechters doen allemaal net alsof ze dit niet snappen. Het bloed kleeft inmiddels aan de handen van de leugenaars.